Kontakt lov


Organizujemo grupne i pojedinačne lovove na svim terenima i na svu vrstu divljači.

Za sve informacije i rezervacije obratite se preduzeću "Kuljača Company" - agenciji za lov Caccia-tours, Budva, Crna Gora.
Telefoni: 00 382 (0)33 401-986
               00 382 (0)33 401-988
               00 382 (0)33 401-987 fax
Mob. tel.: 00 382(0)68 017 107
E-mail: kuljaca@t-com.me


Draga gospodo,

Dozvolite da Vam nešto detaljnije predstavimo djelatnost agencije „Kuljača Company“.

Već 10 godina se vrlo uspješno bavimo turizmom i lovnim turizmom. U sklopu kompanije postoji i streljački klub koji organizuje treninge i takmičenja u ISP pucanju, streljaštvu olimpiskih disciplina i gađanju letećih meta. Sve ovo možemo da Vam organizujemo rekreativno dok se odmarate negdje na Crnogorskom primorju.

Organizujemo prihvat i smještaj gostiju, transfere i izlete u Crnoj Gori. Kada je u pitanju lovni turizam organizujemo kompletan lovni aranžman za grupe i pojedince. Organizujemo prihvat lovaca na aerodromima Beograd, Niš, Podgorica, Tivat i Sarajevo, kao i prihvat onih koji nemaju sopstveni prevoz na trajektima u Baru i Dubrovniku. Iznajmljujemo svu potrebnu opremu, oružje, municiju i pse za sve lovce koji žele rekreativno ići u lov. Za sve one koji žele da im se organizuje lov, a žele da izbjegnu carinsku proceduru oko prenosa municije oružja ili pasa nudimo sve što je neophodno za uspješan lov.

Srdačno Vaš

„Kuljača Company“



Vaše ime i prezime:
Vaša e-mail adresa:
Vaša poruka: